Servicii pe care vi le oferim

DESIGN INDUSTRIAL

ASISTATE REDUCERE EFFORT

Concepem si realizam sisteme de manipulare a sarcinilor dificile, in postul de lucru. Aceste sisteme ajuta la imbunatatirea ergonomiei postului si a productivitatii procesului tehnologic.
Contactati-ne acum

MATRITE INJECTIE MASE PLASTICE

Realizam proiectarea matriţelor de injecţie mase plastice, precum şi documentaţia acestora, pe baza caietului de sarcini şi a modelului piesei. Întocmirea conceptului preliminar. Întocmirea modelului 3D complet, a desenelor de ansamblu şi de execuţie ţinând seama de tehnologia optimă de execuţie. Întocmirea documentaţiei tehnice, a listelor de verificare şi a documentelor pentru livrarea modelelor.
Contactati-ne acum

MOBILIER DINAMIC

Proiectam si realizam solutii optime de transfer inter-post, pe baza sistemelor de elemente modulare. Avem in vedere inca din faza de proiectare un cost de realizare redus si un consum de energie minim in exploatare.
Contactati-ne acum

SISTEME DE CONDITIONARE PIESE

Concepem si realizam echipamente si ambalaje returnabile din otel pentru transportul, manipularea si depozitarea materialelor. Oferim urmatoarele tipuri de produse: carucioare metalice, containere metalice si alte structuri necesare fluxului logstic. Proiectam echipamentele avand in vedere nevoile clientilor nostri, care doresc sa isi optimizeze procesul tehnologic, prin imbunatatirea timpilor de incarcare-descarcare si prin reducerea costurilor logistice.
Contactati-ne acum

AUTOMATIZARI

SISTEME DE TRANSFER PRIN AGV

Pe baza implantarii 2D/3D realizam studiul pentru stabiirea raportului optim intre castig si investitie. Urmatoarea etapa este cea de integrare circuit si continuam cu asistenta tehnica si mentenanta.
Contactati-ne acum

CELULE ROBOTIZATE

Oferim solutii tehnice personalizate pentru celule de productie cu ajutorul robotilor industriali. Serviciile oferite au urmatoarea structura: implantare 3D si simulare celula, alegerea tipului de robot, proiectare anexe (griper, conveior, dispozitiv centraj etc), realizare program robot, integrare celula, asistenta tehnica si mentenanta.
Contactati-ne acum

CONVEIOARE

Oferim serviciul de conceptie si realizare sisteme de manipulare si transfer (conveioare) prin diferite tipuri de tehnologii precum conveioare cu lant, banda, paleti si role.
Contactati-ne acum

SOLUTII PERSONALIZATE

Preluam ideea dumneavoastra si impreuna concepem solutia optima, iar ulterior va ajutam sa o puneti in practica.
Contactati-ne acum

EXECUTIE PIESE

PRELUCRARI MECANICE

Realizam piese prin diferite procedee de prelucrare cum ar fi : prelucrari mecanice, tehnologii neconventionale (electroeroziune cu electrod masiv si fir). Executa o gama variata de prelucrari mecanice incepand cu piese simple de dimensiuni mici, pana la piese mari si complexe de tipul matritelor de injectie mase plastice.
Contactati-ne acum

IMPRIMARE 3D

Va putem sprijini in procesul de dezvoltare al proiectelor, folosind experienta noastra in: productia 3D si operatiuni complementare - finisare, vopsire, asamblare si dezvoltare produs.
Contactati-ne acum

DESIGN CAD

RELEVEU

Măsurarea, desenarea și reprezentarea la scară a elementelor unei construcții, ale unui ansamblu sau ale unui detaliu constructiv. Schiță sau plan ce definesc la scară aceste elemente.
Contactati-ne acum

Conversie 2D in 3D & Conversie 3D in 2D

Creare de modele 3D pornind de la sketch-uri, blueprint-uri, imagini scanate sau alte fisiere CAD. Conversia desenelor 2D preluate in orice format (desene pe hartie, dwg, tiff, PDF etc) in modele 3D si parametrizarea acestora. Baze de date cu part-uri. Crearea de ansambluri si subansambluri 3D. Creare vederi, sectiuni, tabele de componenta. Generare vederi tip exploded pentru ansambluri. Vederi, sectiuni, BOM –list, desene ISO pentru part-uri si ansambluri.
Contactati-ne acum